Wie

Hallo, wij zijn Margje en Joop, wij leven al onze droom en willen dit met anderen delen. Wij wonen op onze boerderij in Drenthe waar we steeds meer zelfvoorzienend leven op een groot stuk land waar we een paradijsje hebben ontwikkeld en steeds verder ontwikkelen. Onze achtergrond is dat we beiden HBO hebben gestudeerd en we hebben verschillende stages en workshops gevolgd in de Verenigde staten, Engeland, Belgiƫ, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Nederland. Of het nu om zorg, begeleiding, therapie, opvoeding, zelfontwikkeling, spiritualiteit, natuur educatie, zelfvoorzienend zijn, permacultuur is, elke dag leren we bij en proberen we onszelf verder te ontwikkelen.
Het leven is een continue ontdekkingsreis, waarbij je van alles tegenkomt. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet en willen graag bijleren. Wij zijn niet alleen dwarsdenkers, maar ook dwarsdoeners. Wij kijken graag hoe we nieuwe ontwikkelingen kunnen implementeren op onze boerderij en in onze hulpverlening.
Wij werken beiden al meer dan 20 jaar in de zorg en het onderwijs. Joop is boerenzoon en medeoprichter van een school en heeft hier 10 jaar als staflid meerdere bestuursfuncties gehad. Beiden zijn we aanpakkers, gemotiveerd en gedreven. We kunnen leiding nemen als het moet, maar zijn vooral verzorgend en lief. We werken graag op een verantwoorde en gelijkwaardige manier met eerlijkheid en liefde.